2013-tól tartunk olyan workshopokat és tréningeket, melyek a népszerű innovációs módszertanok, a Design Thinking és a Service Design eszköztárára épülnek. Mivel tervezőként is ezekkel dolgozunk különböző projektjeinken, így tapasztalatból tudjuk, hogy mi az, ami a gyakorlatban is működik.

A kreatív problémamegoldás folyamata tanulható és a technikák a hétköznapi életben, munkában is alkalmazhatóak. Gyakorlatias kurzusainkon és céges tréningjeinken a résztvevők ezeket a széles körben alkalmazott módszereket sajátíthatják el.

Intenzív brainstormingok, workshopok vagy sprintek formájában segítünk csapatoknak abban, hogy egy konkrét kreatív kihívásra válaszokat tudjanak generálni. A projekt céljához leginkább illeszkedő módszerek kiválasztásával biztosítjuk az innovatív eredményeket.

Kreatív, emberközpontú kutatási és tervezési módszerek alkalmazásával komplex problémák megoldására adunk újszerű javaslatot, legyen szó akár egy termék megtervezésről, egy szolgáltatás fejlesztéséről vagy egy probléma feltárásáról.

Lab módszerek

Lab projektek

Lab csapat

Pais Panni Designer, tréner
Csernátony Fanni Designer, tréner
Barna Máté Designer, tréner
Kismarty-Lechner Zita Illusztrátor, grafikus
Pólya Bernadett Szervezetfejlesztő, tréner