A Design Thinking és Service Design innovációs módszertanok eszköztárárára épülő online és offline workshopokkal és tréningekkel 2013 óta foglalkozunk. Mivel tervezőként is ezekkel a metódusokkal dolgozunk különböző projektjeinken, így tapasztalatból tudjuk, milyen stratégiák és eszközök működnek a gyakorlatban is.

A kreatív problémamegoldás folyamata tanulható és a technikák a hétköznapi életben, munkában is alkalmazhatóak. Gyakorlatias kurzusainkon és céges tréningjeinken a résztvevők ezeket a széles körben alkalmazott módszereket sajátíthatják el.

Intenzív brainstormingok, workshopok vagy sprintek formájában segítünk csapatoknak abban, hogy egy konkrét kreatív kihívásra válaszokat tudjanak generálni. A projekt céljához leginkább illeszkedő módszerek kiválasztásával biztosítjuk az innovatív eredményeket.

Kreatív, emberközpontú kutatási és tervezési módszerek alkalmazásával komplex problémák megoldására adunk újszerű javaslatot, legyen szó akár egy termék megtervezésről, egy szolgáltatás fejlesztéséről vagy egy probléma feltárásáról.

Lab módszerek

Lab projektek

Lab csapat

Pais Panni Designer, tréner
Csernátony Fanni Designer, tréner
Barna Máté Designer, tréner
Pólya Bernadett Szervezetfejlesztő, tréner
Féja Dóri Designer, tréner